Skip to content

Галерија од Активностии

Young Engineers Skopje Macedonia и Robotics & Innovation Academy, партнери на организацијата Macedonia 2025 за „ОХРИД КАМП ЗА ВИСОКО-ТЕХНОЛОШКА ИЗВОНРЕДНОСТ„ под покровителство на Пртетседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски.
18 – 24 Јули 2021

Young Engineers Skopje Macedonia и Robotics & Innovation Academy, партнери на организацијата Macedonia 2025 за „ОХРИД КАМП ЗА ВИСОКО-ТЕХНОЛОШКА ИЗВОНРЕДНОСТ„ под покровителство на Пртетседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски
18 – 24 Јули 2021

Директорката на Young Engineers Skopje Macedonia м-р Васка Медиќ, на настан со „Arel Neuromarketing“ и директорката м-р Јасна Стоимировска – Величков – прва интегрирана невромаркетинг лабораторија во Р. Северна Македонија за анализи, истражувања и едукација која ги комбинира техниките на невронауката, психологијата и маркетингот.
 јуни 2021

Young Engineers Skopje Macedonia го прославува својот 4-ти роденден
17 Јануари 2021

Донација од Амбасадорот Dan Oryan за донацијата на градската болница „8ми Септември“ Скопје, обезбедена од Министерството за Надворешни работи на Државата Израел а преку соработката помеѓу Project HOPE, Амбасадата на Израел и Министерството за здравство.
19 Ноември 2020

Во време и услови на Пандемија, нашите учесници беа дел од изработката на слоганот на Young Engineers. Build Your Tomorrow. Today!
 јуни 2020

Подготовки на тимот на Young Engineers Skopje Macedonia за натпреварот FIRST LEGO league
07 Март 2020

Прием, отпочнување на успешна соработка со Претседателот Стево Пендаровски и претставување на интернационалната и лиценцирана STEM едукација на Young Engineers e² од Израел.

Безброј насмевки на дел од нашите дечиња во Young Engineers Skopje Macedonia и прекрасен спомен за ден кој ке се памети цел живот.
29 Февруари 2020

 

Young Engineers Skopje Macedonia и Robotics & Innovation Academy, спроведуваат обуки за Професионален развој.
22 Февруари 2020

Интервју на Сашка Теодосиевски, основач и сопственик на Young Engineers Skopje Macedonia, Robotics & Innovation Academy и Robotics.mk
20 Февруари 2020

Зимски камп активност на децата од Young Engineers Skopje Macedonia.
17 Јануари 2020

Интервју за отворање на сезона 2020 во FIRST LEGO league, натпревар за едукативна роботика и креирање лидери во општеството
25 Декември 2019

Се снима најновото корпоративно видео на Young Engineers e² токму во Република Северна Македонија. Ние сме дел од заедницата од над 50 земји кои ја поседуваат лиценцата а која во нашата земја е достапна единствено преку Young Engineers Skopje Macedonia.
30 Ноември 2019

Интервју на Сашка Теодосиевски, основач и сопственик на Young Engineers Skopje Macedonia, Robotics & Innovation Academy и Robotics.mk.
03 Ноемрви 2019

Соработка помеѓу Шпаркасе Банка Македонија и Young Engineers Skopje Macedonia преку работилница за финансиска писменост.
31 Октомври 2019

Гостување во програмата „90 минути“ на Телма телевизија
18 Октомври 2019

Соработка помеѓу Дом за стари лица и Young Engineers Skopje Macedonia при спроведување на програмата – Young Engineers LEGO® GOLDEN AGE за постари лица.
18 Ноември 2019

Факултетски соработки и имплементација на програмата од Young Engineers за децата со попреченост – Young Engineers LEGO® BUILD UP за деца со попреченост во развој.
02 Октомври 2019

Гостување во програмата Урбан Таг“ на Сашка Теодосиевски, основач и сопственик на Young Engineers Skopje Macedonia, Robotics & Innovation Academy и Robotics.mk.
03 Октомври 2019

Гостување во City Radio 94.7 Skopje на Сашка Теодосиевски, основач и сопственик на Young Engineers Skopje Macedonia, Robotics & Innovation Academy и Robotics.mk.
20 Септември 2019

Едукативна работилница и доделување на сертификати за деца од Young Engineers Skopje Macedonia во Порше Македонија.
01 Јуни 2019

Работилница на родители со деца.
07 Април 2019

Соработка помеѓу Young Engineers Skopje Macedonia и Факултет за електротехника и информациски технологии – ФЕИТ.
21 Март 2019

Соработка помеѓу Legoland Германија и Young Engineers Skopje Macedonia.
22 Септември 2018

Интервју на Сашка Теодосиевски, основач и сопственик на Young Engineers Skopje Macedonia, Robotics & Innovation Academy и Robotics.mk.
15 Септември 2019

Интервју на Сашка Теодосиевски, основач и сопственик на Young Engineers Skopje Macedonia, Robotics & Innovation Academy и Robotics.mk.
30 Август 2019

Соработка помеѓу Матка – Изложбен центар и Young Engineers Skopje Macedonia за денот на Тесла.
23 Јули 2018

Прв STEM натпревар на Young Engineers Skopje Macedonia и соработка со Факултетот за електротехника и информациски технологии – ФЕИТ.
2018

STEM работилници на Young Engineers Skopje Macedonia.
06 Maj 2017


Скопје, Р. Македонија
+38977399999

YOUNG ENGINEERS
www.skopje.youngengineers.mk
[email protected]
[email protected]
[email protected]

ROBOTICS & INNOVATION ACADEMY
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Оперативни партнери