Skip to content
B

СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНA STEM ПРОГРАМА НА e² YOUNG ENGINEERS

Краток преглед на наставната програма:

e² Young Engineers има подготвено возбудливи роденденски забави за деца од сите возрасти. Вашето дете и сите гости добиваат по еден од нашите LEGO® комплети. Има многу модели од кои секој гостин може да направи свој модел и да игра со него. Децата учат додека заедно го правиме моделот.

Young Engineers се специјализирани за организирање на несекојдневни настани и нивно спроведување на неконвенционален начин. Lego роденден е наша активност која се прилагодува на потребите на Вашето дете и гостите. Можеме да ја прилагодиме забавата за низа различни типови на настани, за која било возрасна група и за која било големина на групата. Ова е единствена роденденска забава во која сите уживаат.

За програмата

Настава со физичко присуство (прочитај повеќе)

Препорачано времетрање

90 - 120 минути

Сертифицирани

наставници

ГАЛЕРИЈА

fizicka

Што е настава со физичко присуство?

Согласно моменталната состојба со Ковид-19 и протоколите за заштита на населението, за спроведување на програмата со физичко присуство, дополнително се договараме.


Скопје, Р. Македонија
+38977399999

YOUNG ENGINEERS
www.skopje.youngengineers.mk
[email protected]
[email protected]
[email protected]

ROBOTICS & INNOVATION ACADEMY
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Оперативни партнери